ZIE 2018

HI (Holland Instrumentation) is hét hightech platform van West-Nederland. HI versterkt dit netwerk regionaal en sector-overstijgend samen met ondernemers, onderzoekers, onderwijs en overheden. Ook maakt HI het hightech netwerk in West-Nederland beter zichtbaar als partner voor samenwerking en investeringen.

 

HI bouwt aan het netwerk door het organiseren van regionale evenementen, zoals het jaarevent ZIE, rondom thema’s die leven onder de deelnemers.

 

ZIE 2018 op dinsdagmiddag 27 maart in Corpus, Leiden, is gewijd aan de vraag ‘Hoe ziet uw bedrijf er over vijf jaar uit?’. Drie ondernemers die al flinke stappen hebben gemaakt in Smart Industry vertellen hun verhaal en delen hun visie. Daaronder Erik Dierinck van Newtec, een Vlaamse ‘factory-of-the-future’. In interactieve workshops kunnen ondernemers over het thema doorpraten met deskundigen en andere ondernemers. ZIE 2018 wordt georganiseerd door HI, hèt hightech netwerk van West-Nederland. Op de bedrijvenmarkt en tijdens de netwerkborrel van ZIE 2018 kunt u dat netwerk leren kennen.

 

Meer informatie over het programma en aanmelden via deze link. 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn