Holland@CERN

ILO-Net organiseert op 4 en 5 juni Holland@CERN 2019. Bedrijven kunnen zich op een stand @CERN presenteren. Naast de presentaties van CERN en de contacten op de stands worden er ook een aantal rondleidingen georganiseerd en natuurlijk zijn er één-op-één bijeenkomsten met de inkopers en technici van CERN.

 

In het kader van het PIB-programma zijn ook vertegenwoordigers van andere Big Science instituten uit Zwitserland en Frankrijk uitgenodigd zoals ITER, ESRF, PSI. Deze vertegenwoordigers kunt u treffen op uw stand of uitnodigen voor een één-op-één gesprek.

 

De opening op de dinsdagochtend wordt verzorgd door verschillende hoogwaardigheidsbekleders waaronder de wetenschappelijk directeur van CERN Fabiola Gianotti en de permanente vertegenwoordiger in Geneve van onder andere de VN en WHO. Vanuit CERN wordt de meerderheid van de hoofden van de afdelingen verwacht.

 

De deadline voor inschrijving was 15 februari 2019. Als u zich nog wilt insschrijven kan uw deelname niet meer gegarandeerd worden, maar de organisatie zal hun best doen om het toch nog mogelijk te maken.

 

Ga naar het programma en inschrijfformulier.

Vorig jaar stond Holland ook op CERN. Hier vindt u het verslag van afgelopen editie.

 

 


Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech in het kader van de MIT-regeling netwerkactiviteiten.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn