Hannover

Hannover Messe

'Home of Industrial Pioneers, now more than ever' dat is het motto van de Hannover Messe 2021 die dit jaar van 12-16 april volledig digitaal plaatsvindt. Door de stroomversnelling waarin technologische ontwikkelingen zijn geraakt, staan thema’s als digitalisering en de energietransitie centraal.

Integrated Smart Industries for recovery in Europe

Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel ‘Integrated Smart Industries for recovery in Europe’. Nederland biedt samen met Duitsland het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk, waarmee we multidisciplinaire hightech oplossingen bieden op het gebied van onder andere mobiliteit en Energie. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie en innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Samen komen we tot een versneld herstel en een weerbaar Europa.

NL Programma

Vanuit Nederland is onze focus gericht op de thema’s:

  • Smart Industry 
  • Energie 
  • Mobiliteit
  • Sleuteltechnologieën

Deze thema’s worden tijdens 6 live streams uitgelicht. 
(meer informatie hierover volgt later)

Deelname als co-exhibitor Nederlands Paviljoen

Meedoen aan het Nederlandse paviljoen (Holland High Tech House) is zowel inhoudelijk als financieel extra aantrekkelijk. Je krijgt onder andere een eigen bedrijfsprofiel, de mogelijkheid tot bedrijfs- en product video’s in de mediatheek van de Hannover Messe, digitale dialoog met de bezoekers aan je stand, en de matchmakingfaciliteiten van de beursorganisatie met 50 qualified leads.

De kosten van deelname als co-exhibitor aan het Nederlands paviljoen bedragen € 1.970,- (excl. btw). Als je aan de voorwaarden voor een SIB-missievoucher voldoet, dan krijg je 50% van het deelnamebedrag terug. Je betaalt dan slechts € 985,- (excl. btw).

Je kunt je bedrijf ook individueel registreren op Hannovermesse.de. De kosten van deelname als exibitor zijn dan vanaf € 2.900,- (excl. btw). Je kunt kiezen uit diverse digitale pakketten.

Deelname als bezoeker

Wilt u als bezoeker deelnemen aan het Nederlandse programma op de Hannover Messe?

Free ticket for the digital Hannover Messe 2021