Holland High Tech EVENT 2021

Terugblik en presentaties Holland High Tech Event 2021

Aftermovie


Tijdens het interactieve Holland High Tech Event 2021 deelden we inzichten in de nieuwste hightech innovaties en samenwerkingen met bijna 300 professionals uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Deelnemers waardeerden het event met een 8.3! Er zijn mooie suggesties binnengekomen voor onderwerpen en sprekers voor volgende events. Daarbij springt met name de energietransitie er uit (decentrale opwekking), arbeid en duurzame innovaties. Andere suggesties zijn: ‘inspirerende innovaties die op een onconventionele manier tot stand zijn gekomen’ en ‘valkuilen bij innovaties’. Een live event heeft de voorkeur. Authentieke/eerlijke verhalen over de praktijk van innoveren worden gewaardeerd. Ook de mate van interactiviteit wordt gewaardeerd. 

Bekijk hieronder de video's met beelden uit de plenaire sessies en de samenvattingen en presentaties van de interactieve sessies. Samen vergroten we de impact van innovatie!

Plenaire sessie

Freeke Heijman, director of Quantum Delta NL, over de uitwerking van de plannen voor de quantum technologie na de volledige toekenning uit het Nationaal Groeifonds.


Guustaaf Savenije, algemeen directeur bij VDL ETG, over de innovatiekracht van Nederland.


HiTMaT 2021: een overzicht van bijzondere nieuwe technologieën die gaan bijdragen aan maatschappelijke impact.

Meer vrouwen in techniek. Marc Hendrikse: “Hoe kunnen we vermijden dat meiden, als ze eenmaal in de techniek gaan werken niet meteen weer gillend de uitgang zoeken?” 


Interactieve sessies

High Tech groeikansen voor bedrijven


High Tech groeikansen voor onderzoekers


High Tech groeikansen voor human capital


High Tech internationale groeikansen