advanced-instrumentation

Holland High Tech zoekt een operationeel directeur (zzp)

Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. Om dit proces kracht bij te zetten en mee vorm te geven zoeken wij een operationeel directeur met een voorliefde voor technologie, innovatie en de maakindustrie. Een proactieve allround teamleider met sterke bedrijfskundige achtergrond en bewezen ervaring in het uitbouwen van een organisatie. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

We hebben al veel reacties binnen, daarom is de uiterste datum voor reacties aangepast naar dinsdag 14 september.

Wat ga je precies doen als operationeel directeur?

Holland High Tech (officieel en in de papieren ook bekend als stichting TKI HTSM) is een kleine organisatie in beweging. Als operationeel directeur bouw je samen met de algemeen directeur de bestaande organisatie uit naar het volgende niveau. Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van de interne organisatie, die bestaat uit ambitieuze collega’s die ieder een eigen expertise hebben in ons kleine team.

We ontvangen subsidie van de rijksoverheid die we via een zorgvuldig proces beschikbaar maken voor onderzoeksorganisaties in publiek-private samenwerkingen (PPS-en). In jouw rol ligt de focus op deze kernactiviteit. Ook de eindverantwoording naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) neem jij voor je rekening. Daarnaast ben jij kartrekker voor onze nieuwe projectendatabase en de verdere groei van het team.

Wat vragen we van jou?

Jij:

  • hebt je sporen verdiend in een overheids-/PPS-omgeving of in een organisatie met maatschappelijke doelstellingen
  • hebt een sterke financieel-organisatorische achtergrond en/of MBA
  • hebt ervaring in samenwerken met RVO en PPS-programmering (sterke pré)
  • kan strategie op pragmatische wijze implementeren
  • bent een ster in samenwerken met en aansturen van mensen en hebt ervaring in het uitbouwen van een organisatie
  • motiveert samenwerking binnen de organisatie, zodat er synergie ontstaat
  • kan je makkelijk inleven in de verschillende vakgebieden en samenwerken met experts binnen en buiten de organisatie

Wat bieden we?

Je kunt rekenen op een afwisselende opdracht (ZZP) binnen een kleinschalige organisatie met veel partners en een grote impact, die bovendien flink in ontwikkeling is. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en er is ruimte voor flexibiliteit. Het gaat om een opdracht voor tenminste 24 uur per week. De opdracht kan in overleg snel starten, de looptijd is één jaar (met intentie tot verlenging).  

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten

Holland High Tech (HHT) weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren, kortom: bij ons komt de triple helix écht tot leven. Holland High Tech zorgt voor een tastbaar verschil en laat innovatiekracht groeien.

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatiebrief uiterlijk 14 september naar info@hollandhightech.nl, t.a.v. algemeen directeur Leo Warmerdam.

Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via info@hollandhightech.nl.