foto Boudewijn Bollmann

Holland High Tech zoekt een controller (zzp)

Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. Om dit proces kracht bij te zetten, zoeken wij een controller met een voorliefde voor technologie, innovatie en de maakindustrie. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

Wat ga je precies doen als controller?

Holland High Tech (officieel en in de papieren ook bekend als TKI HTSM) is een kleine organisatie in beweging. We spelen een belangrijke rol in het Missiegedreven Topsectoren en Innovatiebeleid (MTIB). We ontvangen subsidie van de rijksoverheid die we via een zorgvuldig proces beschikbaar maken voor onderzoeksorganisaties in publiek-private samenwerkingen (PPS-en). Als controller is de bijbehorende financiële administratie en de projectendatabase jouw domein, net als het ontwikkelen van de processen die erbij horen. Hierbij stem je vaak af met betrokkenen binnen en buiten onze organisatie.

Wat vragen we van jou?

Jij:

  • bent analytisch en kan jouw inzichten goed met andere delen
  • bent nauwkeurig en integer
  • bent proactief en een teamspeler
  • snapt subsidiestromen en de afhandeling daarvan
  • hebt ervaring met overheidsfinanciën (met processen van RVO is pré)
  • hebt ruime financiële kennis, ook in controlling
  • hebt een opleiding en ervaring op HBO-niveau

Wat bieden we?

Je kunt rekenen op een afwisselende opdracht (ZZP) binnen een kleinschalige organisatie met veel partners en een grote impact, die bovendien flink in ontwikkeling is. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en er is ruimte voor flexibiliteit. Het gaat om een opdracht voor tenminste 24 uur per week. De opdracht kan in overleg snel starten, de looptijd is één jaar (met intentie tot verlenging). Je rapporteert aan de operationeel directeur.

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten

Holland High Tech (HHT) weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren, kortom: bij ons komt de innovatiehelix écht tot leven. Holland High Tech zorgt voor een tastbaar verschil en laat innovatiekracht groeien.

Enthousiast geworden? Reageren op deze opdracht kan tot en met 8 december. Stuur je cv en motivatiebrief naar info@hollandhightech.nl, t.a.v. operationeel directeur Gerald Tory.

Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via info@hollandhightech.nl.