Toegang tot de Duitse markt via platform NiederlandeNachrichten.de

Tijdens het Koninklijk Bezoek aan het Saarland en Rheinland-Pfalz is op 11 oktober 2018 het initiatief NiederlandeNachrichten.de gelanceerd, een digitaal platform waarop verhalen uit de Nederlandse HTSM-sector en Smart Industry zijn te vinden, gericht op Duitse ondernemers en media.

 

De website is geïnspireerd op Duitslandnieuws.nl dat sinds 5 jaar door een Nederlands-Duitse redactieteam wordt gemaakt vanuit Berlijn. Dit team gaat nu ook ‘de andere kant op’: het hele jaar door in het Duits schrijven over Nederlandse initiatieven. Zo wordt Nederland op een inhoudelijke manier als vestigingsplaats onder de aandacht gebracht en worden Nederlandse bedrijven neergezet als een aantrekkelijke partner.

 

Gratis plaatsing
Topsector HTSM is partner, en dat betekent dat u als bedrijf of branche nieuws kunt doorgeven om te worden vermeld op NiederlandeNachrichten.de. Op basis van het u door ingezonden verhaal gaat de redactie aan de slag. Vanuit Duitsland vertalen zij uw teksten en publiceren het verhaal zowel op de website als op social media. Na plaatsing worden Duitse media- en brancheorganisaties benaderd die beschikken over eigen nicheplatformen die behoefte hebben aan kwalitatief hoogwaardige content over de Nederlandse industrie. Voorbeelden zijn industrie.de of elektrotechnik.de

 

Wat u kunt doen is een email sturen aan .... Zij sturen vervolgens een instructie terug. Er wordt ook om fotomateriaal gevraagd waarvan u de rechten bezit of welke rechtenvrij is. Er zijn geen kosten verbonden aan de publicatie, mits u bent aangesloten bij één van de partners.

 

Meer vragen? Neem direct contact op met Derk Marseille, manager partnerships bij Niederlande Nachrichten, ... of +49 174 174 1771

 

30.000 bedrijven,  11 partners  met 300 evenementen

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn