Terugblik op Farnborough International Airshow 2018

Nederlandse luchtvaartindustrie stal afgelopen week opnieuw de show op de Farnborough International Airshow met het eigen Holland Paviljoen.

 

Aeronamic B.V, Aviolanda Aerospace Woensdrecht, Technobis Fibre Technologies, TenCate Advanced Composites, Airborne, NLR – Netherlands Aerospace Centre, Sun Test Systems, KMWE, Amsterdam Airport Area, Brabant Development Agency (BOM), Innovation Quarter, LIOF, NIDV, NCIM Groep, Oerlikon Metco Netherlands, ADSE and Midpoint Brabant Smart Industry vertegendwoordigden de Nederlandse luchtvaartindustrie in het, door de NAG georganiseerde Holland paviljoen en blikken terug op een goede week in Engeland.

 

Kijk voor het volledige verslag en de fotoreportage op nag.aero

 

FIA is de grootste beurs voor de wereldwijde aerospacegemeenschap. De tentoonstelling van de nieuwste technologieën en nieuwe producten is een essentieel onderdeel van de show. Toeleveranciers en fabrikantenspelen een belangrijke rol in het stimuleren van innovatie en concurrentie. Exposeren op de Farnborough International Airshow biedt de luchtvaartindustrie jaarlijks gelegenheid elkaar te ontmoeten en verbinding te maken met nieuwe en potentiële zakenpartners.

 

Het Holland paviljoen op Farnborough International Airshow 2018 werd mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn