SMITZH helpt maakindustrie met slimme technologie

Bent u werkzaam in de maakindustrie en wilt u onderzoeken wat een slimme maaktechnologie voor een bestaand of nieuw productieproces kan betekenen? Dan kan het programma SMITZH wellicht uitkomst bieden. In SMITZH bundelt Innovation Quarter de kracht van verschillende Smart Industry fieldlabs en helpt hiermee de Zuid-Hollandse maakindustrie aan de slag te gaan met slimme technologie.

 

Eerste resultaten

De eerste proof of concept is inmiddels opgeleverd. Fieldlab RAMLAB onderzocht samen met Air Products, Fokker en voestalpine of de 3D-printtechnologie uit het fieldlab een oplossing kon bieden in het versnellen van de productie en reparatie van metalen mallen. Het project leverde onder meer het bewijs dat de mallen slechts in een kwart van de oorspronkelijke productietijd gemaakt kunnen worden.

 

Staat u voor een uitdaging bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën, neem dan contact op met SMITZH. Zij kijken of één van de SMITZH fieldlabs u kan helpen. Samen schrijft u een aanvraag. Wordt deze toegekend, dan kunnen tot € 30.000,- van de kosten worden vergoed.

 

Meer informatie over het programma SMITZH

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn