Nieuwe call High Tech Systemen en Materialen geopend

De jaarlijkse HTSM-call van NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW) is weer geopend. De call is gericht op het stimuleren van excellent fundamenteel en toepassingsgericht onderzoek op het gebied van High Tech Systemen en Materialen in Nederland, om zodoende de internationale concurrentiepositie van Nederland op dit gebied te versterken. Belangrijk daarbij is de samenwerking tussen kennisinstellingen en het bedrijfsleven.

Het budget voor de call bedraagt 5,6 miljoen euro, bestaande uit 3,4 miljoen euro van NWO-domein TTW en 2,2 miljoen euro van het TKI HTSM. De maximale TTW-bijdrage per project bedraagt 750.000 euro. De deadline voor het indienen van een vooraanmelding is 11 april 2017, 14.00 uur.


De HTSM-call is voor de zesde keer opengesteld voor aanvragen. 

 

Bijdrage aan de roadmaps

Projectvoorstellen binnen deze call dienen een bijdrage te leveren aan minimaal één van de 16 roadmaps van Holland High Tech of het doorsnijdend thema ICT. Onderzoekers kunnen een financiering van maximaal € 750.000 per project aanvragen bij NWO TTW (voormalig STW).

 

Deadlines

De call kent twee deadlines:

- de deadline voor vooraanmeldingen, bestaande uit een conceptbegroting, beknopte aanvraag en motivering voor de passendheid binnen de roadmaps, kunnen ingediend worden tot 11 april 2017, 14.00 uur

- de deadline full proposals, enkel mogelijk na indiening van een vooraanmelding, is op 30 mei 2017, 14.00 uur.

 

Meer informatie en indienen via NWO-TTW

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn