Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI): Voortzetten en doorontwikkelen Topsectorenbeleid

De Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI) heeft op 6 september het advies ‘Flexibiliseren, differentiëren, scherper kiezen - Balans van de Topsectoren 2016’ aangeboden aan minister Henk Kamp van Economische Zaken (EZ). De raad bepleit het voortzetten en doorontwikkelen van de Topsectorenaanpak.

 

De topsectorenaanpak is een manier van werken om publiek-private samenwerking tussen bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en overheid vorm te geven. Met de ontwikkeling hiervan is in allerlei domeinen een innovatieve manier van werken tot stand gebracht die zijn vruchten afwerpt. Daarom beveelt de Adviesraad aan om deze aanpak niet alleen te continueren, maar ook verder te ontwikkelen en breder toe te passen op thema’s waar dat zinvol is.

 

Lees verder op de website van de AWTI

 

aanbieding-AWTI-advies-aan-kampAanbieding van het advies 'Flexibiliseren, differentiëren, scherper kiezen - Balans van de topsectoren 2016' aan minister Kamp van Economische Zaken door AWTI-voorzitter Uri Rosenthal en AWTI-raadslid Emmo Meijer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn