SEMICON Europa

Net als in de voorgaande jaren organiseren Holland High Tech partners High Tech NL en Business Cluster Semiconductors Netherlands een gezamenlijk Holland High Tech paviljoen tijdens de Semicon Europa. De beurs wordt dit jaar gehouden van 12 t/m 15 november in de Messe München.

 

Nederlands semiconlandschap

Op Semicon Europa tonen we het Nederlandse semiconlandschap; van chipdesign tot marktapplicatie en van productiemachine tot chip. Hiermee laten we de kracht van Nederland zien: het creatief samenwerken tussen de eindproductproducenten en haar toeleverketen.

 

Holland High Tech paviljoen 2019
De deelnemende exposanten en samenwerkingspartners waren zeer tevreden over de gezamenlijke beursdeelname van 2018. Dat SEMICON Europa tegelijkertijd plaatsvond met de beurs electronica in Messe München werd ook als positief ervaren.

High Tech NL is daarom voornemens dit jaar wederom het gezamenlijk Holland High Tech paviljoen te organiseren op SEMICON Europa 2019. Dit jaar vindt de beurs tegelijkertijd plaats met de beurs productronica. (De productronica en electronica beurzen wisselen elkaar af om het jaar).
Heeft u interesse in deelname? Laat het ons weten via ....

 

Vragen

Wilt u meer weten over SEMICON Europa en de wijze waarop Holland High Tech de toeleverketen presenteert? Neem dan contact op met Ben van der Zon, Program manager International Technology Projects, via ... of 06 - 15 38 48 50. Voor praktische vragen over deelname aan het paviljoen, kunt u contact opnemen met Carlijn van den Berge via 088 - 555 4333 of ....

 

Alle informatie over de beurs zelf 

 

Deelnemende exposanten 2018
Zestien organisaties namen afgelopen jaar deel aan de gezamenlijke Holland High Tech stand. Een groei van het aantal bedrijven t.o.v. voorgaande jaren. Hierdoor werd het paviljoen weer wat groter, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en impact. Met daarnaast nog diverse Nederlandse bedrijven met een eigen stand, presenteerde Nederland zich nadrukkelijk op SEMICON Europa als 'The whole semicon value chain in one country'.
Ga naar het volledige verslag over het Holland High Tech paviljoen 2018

 

 

 


Strategische beurs

SEMICON Europa is dit jaar door het team Internationalisering van topsector HTSM aangemerkt als strategische beurs.  Het streven is hiermee het internationale succes van de Nederlandse semiconindustrie in Europa en daarbuiten te vergoten.

Meer over de internationaliseringsstrategie .

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn