Holland High Tech Najaarsevenement

Op dinsdagmiddag 5 november 2019 nodigen wij u van harte uit voor een inspirerend programma waarin wij samen met u de kansen willen verkennen van het missiegedreven topsectorenbeleid voor de hightechsector. Ook krijgt de wetenschap het podium om kansrijk hightech onderzoek te pitchen.

 

Wat?

Holland High Tech Najaarsevenement 2019

Dinsdag 5 november 2019

High Tech Campus in Eindhoven

13.30-17.30 uur

 

Noteer deze datum alvast in uw agenda!

 

Programma

Centraal staat het missiegedreven innovatiebeleid van het kabinet met 25 missies om de Nederlandse economie te versterken met aandacht voor sleuteltechnologieën en de volgende vijf maatschappelijke thema’s: (1) Energietransitie & duurzaamheid, (2) Landbouw, water & voedsel, (3) Gezondheid & zorg, en (4) Veiligheid en (5) Mobiliteit.

 

Hoor op 5 november meer over sleuteltechnologieën, de missies, over de doelen om Nederland er economisch en maatschappelijk mee vooruit te brengen en welke kansen ze bieden voor de hightechsector om op samen te werken.

 

Wat kunt u deze middag nog meer verwachten?

  • Succesverhalen over publiek-privaat samenwerken op hightech onderzoek;
  • Een inspirerende keynote over quantumtechnologie;
  • Een podium aan de wetenschap: zij zullen onderzoek pitchen op gebieden die niet zijn meegenomen in de missies maar voor de hightechsector wel kansrijk zijn. Aan vertegenwoordigers van bedrijven en beleidsmakers in de zaal de kans om mee te denken en eventueel te participeren in dit onderzoek;
  • Volop netwerktijd, zowel tussentijds als aan het eind van het programma.

 

Aanmelden

Deelname aan dit evenement is kosteloos. Na de zomer openen wij de registratie. Noteer de datum nu alvast in uw agenda.

 

Meer over de pitches

Holland High Tech ondersteunt het missiegedreven innovatiebeleid en organiseert in dat kader de HiTMaT call (Connecting High Tech pps in Maatschappelijke Thema’s); een open call waarin wetenschappers zogenaamd kiem-geld van € 25.000,- kunnen winnen om een groter publiek-privaat samenwerkingsvoorstel uit te werken dat past bij de topsector HTSM en een van de maatschappelijke thema’s.

 

De voorrondes van deze wedstrijd vinden plaats tijdens ons Najaarsevenement waar elke kandidaat zijn idee mag pitchen voor een commissie met deskundigen uit het HTSM-veld. De finale vindt plaatst tijdens het NWO Teknowlogy festival.

 

Inschrijven? De call is open vanaf 14 juni 2019 en voorstellen kunnen tot 5 september 2019,14:00 uur CEST ingediend worden. Kijk op de speciale HiTMaT call-pagina voor de voorwaarden.

 

Meer over het missiegedreven innovatiebeleid

Kamerbrief over missiegedreven Topsectoren- en Innovatiebeleid
Missies voor het Topsectoren- en Innovatiebeleid en video
Aanpak Sleuteltechnologieën

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn