ZIE 2019 / Holland Instrumentation Event

HI (Holland Instrumentation) is hét hightech platform van West-Nederland. HI versterkt dit netwerk regionaal en sector-overstijgend samen met ondernemers, onderzoekers, onderwijs en overheden. Ook maakt HI het hightech netwerk in West-Nederland beter zichtbaar als partner voor samenwerking en investeringen.

HI bouwt aan het netwerk door het organiseren van regionale evenementen, zoals het jaarevent ZIE, rondom thema’s die leven onder de deelnemers.


Bezoek op dinsdag 26 maart hét jaarevent voor de hightech industrie in West-Nederland. Het thema van ZIE 2019 is ‘Investeren in de hightech makers van morgen’. Ontmoet en laat u inspireren door professionals uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, onderwijs en overheden.

 

Programma
Het programma van ZIE 2019 begint om 13:00 uur en wordt om 17:00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

 • Keynotespreker Diederik Samsom zet zich momenteel in voor duurzaamheid en het behalen van de klimaatdoelen. Hij benadrukt dat het beroepsonderwijs daar een sleutelrol in heeft. In zijn lezing zal hij ingaan op goed beroepsonderwijs passend bij de vraag in het Nederlandse bedrijfsleven.
 • De gemeente Dordrecht komt aan het woord over de mooie stad en de mogelijkheden voor goed onderwijs.
 • Pauze en ruimte om te netwerken.
 • Deelsessies op verschillende thema’s als innovatie en skills:
  • De werkers van morgen | Duurzaamheidsfabriek
   We willen graag met u ingaan op de vraag hoe MBO opleidingen en het bedrijfsleven meer aan elkaar kunnen hebben. Waar het om draait is dat goed geschoolde medewerkers met voldoende bagage, snel(ler) ingezet kunnen worden bij hightech bedrijven. Ter inspiratie geven we een doorkijkje hoe dit in de Duurzaamheidsfabriek wordt aangepakt.
  • Slimme Maaktechnologie voor en door u | SMITZH
   Praat mee over de ontwikkeling en toepassingen van slimme maaktechnologie. Wilt u meer en beter kunnen produceren met uw huidige staf? Waar loopt u dan tegenaan? Welke technologie heeft u nodig of kunt u bieden? We horen het graag en kunnen het inpassen in een programma waarin Provincie Zuid-Holland en TNO samen ruim 6,5 miljoen euro gaan investeren voor de Zuid-Hollandse maakindustrie.
  • Mogelijkheden van 5G | KPN
   5G gaat een revolutie veroorzaken in connectiviteit. Snelheid, bandbreedte en vooral betrouwbaarheid zijn zoveel beter dan 4G dat industriële toepassingen voor het oprapen liggen. Deskundigen van KPN gaan met u in gesprek over wat 5G zo speciaal maakt en waar die kansen liggen – en wat u kunt doen en moet doen om uw producten klaar te maken voor 5G connectiviteit.
 • Tony Bosma van Extended Limits en bekend trendwatcher en futurist, blikt tenslotte op onnavolgbare wijze terug op deelsessies en geeft een doorkijkje in de toekomst. Bereid u voor op een confronterend en inspirerende afsluiting.
 • Netwerkborrel

 

Ga naar het ZIE evenementpagina voor meer informatie

 

Deelnemen?
U kunt zich aanmelden voor ZIE 2019 via ....

 

Sponsoring
Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij honderden bezoekers, neem dan deel aan onze bedrijvenmarkt. Wilt u ZIE dit jaar sponsoren? U bepaalt zelf hoe u zich als sponsor kunt onderscheiden door een keuze te maken uit een van de drie sponsorpakketten Goud (hoofdsponsor), Zilver of Brons. Wilt u meer informatie over deelname aan de Bedrijvenmarkt of sponsorpakketten, neem dan contact op met: Maureen Veurman via ... of 06 – 22 21 89 32.
 

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech in het kader van de MIT-regeling netwerkactiviteiten.

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn