Roadmapsessie Logistics & Flexible Manufacturing - Holland Robotics

U bent van harte welkom bij de eerste roadmapsessie voor Logistics & Flexible Manufacturing op 9 november bij Vanderlande in Veghel. Het opstellen van de roadmaps voor de verschillende applicatiegebieden binnen de robotica-industrie is de vervolgstap na het uitreiken van de position paper ‘Kansen voor de Nederlandse robotica - Samen investeren in toepassingsgerichte R&D’ in januari.

 

Samen de toekomst vormgeven
In de eerste helft van het jaar heeft Willem Endhoven (directeur High Tech NL) samen met diverse experts, de uitgangspunten voor het applicatiegebied Inspection & Maintenance bepaald. Nu is de tijd gekomen om in samenwerking concrete projecten op te stellen om de ambitieuze doelstellingen te behalen. De topics in dit applicatiegebied zijn logistiek, handling en flexible manufacturing.


Holland Robotica nodigt dan ook graag die roboticapartijen uit die een stap verder willen en grenzen willen verleggen om samen de technologie voor de toekomst vorm te geven.

 

Deelnemen?
Wilt u meedenken en meepraten over de roadmap Logistics & Flexible Manufacturing? Deelname is kosteloos, maar graag vooraf aanmelden via het registratieformulier.

 

Direct aanmelden

 

Meer achtergrondinformatie over de bijeenkomst en contactgegevens voor vragen over de verschillende roadmaps binnen de robotica vindt u op hollandrobotics.com

 


 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten onder de roadmap Smart Industry

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn