Innovatiemissie fotonica naar China

China, 'de fabriek van de wereld', zit midden in een overgang naar een hightech maakland. Daarnaast is het land al jaren koploper op grote infrastructuurprojecten. Dit maakt het een enorme markt voor fotonicaoplossingen zoals fiber optic sensing. Tegelijkertijd is China ook hard bezig eigen technologie te ontwikkelen. Op het gebied van bijvoorbeeld 5G-ontwikkeling loopt China voorop in de wereld, wat weer interessante samenwerkingsmogelijkheden biedt op R&D vlak.

 

Tijdens dit bezoek aan China ligt de focus op de sectoren integrated photonics en fiber optic sensing. Vanwege de verschillende focus van integrated photonics en fiber optics sensing, zijn de meeste programma-onderdelen parallel georganiseerd. Er is echter ook ruimte voor andere onderwerpen. De combinatie met Semicon China kan interessant zijn voor fotonicatoepassingen in de halfgeleiderindustrie. Daarnaast zijn lasers en optische componenten relevant tijdens het bezoek aan Laser World of Photonics in Shanghai en de Optics Valley in Wuhan.

 

Programma
Tijdens deze missie kunt u uw organisatie promoten in China. U krijgt de kans om kennis te maken met potentiële Chinese partners. Denk hierbij aan:

  • matchmaking, gekoppeld aan een aantal sectorale seminars;
  • netwerkactiviteiten;
  • bedrijfsbezoeken per aandachtsgebied;
  • beursbezoeken.

 

Bekijk hier het voorlopige programma op RVO.nl >

Meer informatie en aanmelden
Kosten: € 250 exclusief btw per persoon.
Reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten) zijn voor eigen rekening.
Sluitingsdatum inschrijving: 6 februari 2019

Voor meer informatie over het programma en aanmelden, ga naar de website van RVO.nl.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn