Holland High Tech paviljoen op EQUIP AUTO 2017

EQUIP AUTO 2017: international automotive trade show

Van 17 t/m 21 oktober 2017 vindt de EQUIP AUTO plaats in Parijs. De EQUIP AUTO is één van de grootste internationale automotive aftersales-events in Europa. Ook zijn er demonstraties van zelfrijdende auto’s en is er een innovatie- en start-up park. Op de beurs bouwen AutomotiveNL en RAI Automotive Industry een Holland High Tech stand waar 10 bedrijven zich kunnen presenteren. Er zijn 1.400 standhouders, 95.000 bezoekers en 300 journalisten.

 

Meer informatie en aanmelden via AutomotiveNL

 

Naast standruimte is er een centraal ontmoetingsplein in het paviljoen en wordt er een passend programma aangeboden in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs.

 

Geïnteresseerd in deelname aan het gezamenlijke Holland High Tech paviljoen? Neem dan contact op met Holland High Tech partner AutomotiveNL.


Meer informatie en aanmelden via AutomotiveNL

 

AutomotiveNL, RAI Vereniging en de Nederlandse Ambassade nodigen u van harte uit voor de Holland Day op woensdag 18 oktober tijdens de Equip Auto 2017.

Tijdens deze dag geven Nederlandse organisaties een inspirerende pitch. Aansluitend vindt de Holland High Tech Cocktail plaats, aangeboden door de Nederlandse Ambassade in Parijs.

 

Zie voor het programma en registratie de website van Automotive NL

 

De Holland Day wordt mede gefinancierd vanuit de MIT-subsidieregeling voor netwerkactiviteiten via het TKI HTSM.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn