Holland High-Tech House op IAA Frankfurt

Na een succesvolle eerste editie in 2015 organiseert RAI Automotive Industry ook in 2017 een collectieve stand op de IAA in Frankfurt. Ditmaal als onderdeel van de 'New Mobility World’ in hal 3.1. RAI Automotive Industry organiseert het Holland High Tech House in samenwerking met o.a. het ministerie van I&M, AutomotiveNL, NEVAT en Holland Innovative.

Door de wereldwijd leidende positie van de Duitse automotive industrie in technology en styling wordt deze beurs door insiders als meest belangrijkste ter wereld aangemerkt. Buiten een miljoenenpubliek, aan bezoekers, via internet of TV, vindt u hier vooral de eerste twee persdagen- en twee daaropvolgende vakdagen, vanuit de "OEM's" en "First-Tiers" alle "decisionmakers".

 

De 67e International Motor Show (IAA) Cars draagt de slogan "Future Now" en is gewijd aan de kernonderwerpen van de automotive transformatie. De belangrijkste aspecten zijn onder meer verbonden en geautomatiseerd rijden, elektrische mobiliteit en nieuwe mobiliteitsconcepten voor de steden van de toekomst.

Meer informatie op de website van AutomotiveNL

 

of via Eddy van der Vorst ....

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn