Economische missie Frankrijk

Wilt u zakendoen in Frankrijk of bestaande zaken uitbreiden? Ga dan mee met de economische missie naar Frankrijk onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen en in aanwezigheid van onder andere de minister van Economische Zaken Henk Kamp (ovb). Het doel van deze missie is onder meer de bevordering van de handel, wederzijdse investeringen en technologische samenwerking.

 

Tijdens dit bezoek ligt de focus op de sectoren:

  • Agri & Food
  • Energie
  • High Tech Systemen & Materialen (HTSM)

Met speciale aandacht voor: Aerospace, Biobased Economy, Circulaire economie, Food Innovations, Plantveredeling, Serious Gaming, Smart Cities en Wind op Zee.

 

Bedrijvenprogramma

De missie biedt een mooie gelegenheid aan bedrijven en kennisinstellingen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die deze sectoren bieden en contacten te leggen met Franse zakenpartners. Tevens kunt u het bezoek benutten om bijvoorbeeld contracten of een memorandum van overeenstemming te ondertekenen in het bijzijn van hoogwaardigheidsbekleders.

 

Daarnaast zal er een Innovatieparade worden georganiseerd. Indien u een innovatief product wilt exposeren dan kunt u uw interesse kenbaar maken. 

 

Deelname

Kosten: € 950 per bedrijf (max. 2 pers.)

Sluitingsdatum inschrijving: 20 februari 2016

Reiskosten, verblijf en vervoer (van personen, produkten en diensten) voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het programma en inschrijving, ga naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn