5 thema-afbeeldingen

HiTMaT Call for Proposals 2020

Holland High Tech organiseert jaarlijks de HiTMaT Call (Connecting High Tech pps in Maatschappelijke Thema’s); een open Call waarin wetenschappers uit bedrijfsleven en onderzoeksorganisaties een bedrag van € 25.000,- aan kiem-geld kunnen winnen om, in samenwerking met minstens één onderzoeksinstelling (hoofdaanvrager) en één ondernemer, hightech onderzoekinnovaties te verbinden aan maatschappelijke thema’s, in een uitwerking van een groot publiek-privaat samenwerkingsprogramma.

De HiTMaT Call for Proposals 2020 is open. De deadline voor het indienen van aanvragen is: 2 juni 2020, 14:00 uur CEST (Midden-Europese zomertijd). 

Presentatie op het Holland High Tech Najaarsevenement 2020

Onderdeel van de selectieprocedure is het presenteren van het voorstel op het Holland High Tech Najaarsevenement 2020. Aanvragers dienen daarom beschikbaar en aanwezig te zijn op dinsdagmiddag 27 oktober 2020 (locatie High Tech Campus Eindhoven) om hun voorstel te presenteren en discussie met de commissieleden aan te gaan.

Financiering wordt toegekend voor één jaar (november 2020 - november 2021). Aanvragers die hun voorstel gehonoreerd krijgen, worden verzocht de resultaten van hun HiTMaT-samenwerkingsproject en de plannen voor het vervolg te presenteren op het jaarlijkse Najaarsevenement in 2021.

Lees hier meer over de winnaars uit 2019 en hun projecten.

Achtergrond van de Call

Het TKI HTSM en de topsector HTSM hebben in hun KIA 2018-2021 per maatschappelijk thema de innovatie-uitdagingen op een rij gezet. Deze thema’s relateren aan het nieuwe missiegedreven overheidsbeleid waarin maatschappelijk relevante thema’s in missies en kennis-innovatie-agenda’s (KIA’s) worden vormgegeven. 

Dit zijn de thema’s die leidend zijn voor deze Call:

  • Gezondheid en zorg
  • Veiligheid
  • Klimaat en Circulaire Economie
  • Mobiliteit
  • Landbouw, Water en Voedsel

Richtlijnen voor indiening

In de brochure met richtlijnen voor deze Call for Proposals staat uitgebreide informatie over de voorwaarden, het tijdschema, de selectiecriteria, de selectieprocedure en hoe de aanvragen ingediend moeten worden. Een samenvatting van deze richtlijnen vindt u in de flyer.Download hier de brochure "Richtlijnen HHT-HiTMaT Call for Proposals 2020"

Download hier de flyer "Samenvatting richtlijnen HHT-HiTMaT Call for Proposals 2020"

Download hier het 'Expression of Interest' formulier

Contact

Voor vragen over deze HiTMaT Call kunt u contact opnemen met Herma van Kranenburg: herma.van.kranenburg@hollandhightech.nl, telefoonnummer: 06 43 35 23 10.