nl
1

Nederland staat voor grote uitdagingen. De hightech sector speelt een cruciale rol in de urgente transities die hiervoor nodig zijn: de energietransitie, het ontwikkelen van een circulaire economie en de ontwikkeling van digitalisering inclusief smart industry en sleuteltechnologieën.

Als Holland High Tech, Topsector High Tech Systemen & Materialen, kijken wij naar die toekomst: naar de urgente transities, de innovaties die daaraan bijdragen én onze rol hierin als hightech sector. Dit kunnen wij niet alleen, maar doen wij samen met betrokkenen uit ons ecosysteem: leiders uit het bedrijfsleven, van kennisinstellingen en opleidingen en vanuit de overheid.

Samen bepalen we de koers voor de komende jaren

Als sector zijn we één van de key-enablers om met innovaties te werken aan een klimaatneutraal en volledig circulair Nederland in 2030 én gaan we zelf ook in transitie om volledig klimaatneutraal en circulair te worden. In deze dubbele rol voor de sector treedt Holland High Tech op als versneller van het innovatieproces én verbinder van het ecosysteem en initiatieven, nationaal en internationaal. Daarin werken we uiteraard graag samen met en voor anderen. Wij gaan samen aan de slag!

visie 2030
× Holland High Tech logo