8

De vraag naar hightech producten neemt wereldwijd toe.  Ook in 2022 hebben we daarom beurzen, missies en pacts georganiseerd en ondersteund. En met succes! Nederland is niet voor niets wereldwijd één van de voorlopers op het gebied van hightech innovaties; een gidsland. Dat blijkt ook uit de cijfers. Nederland staat in de Top 10 van de Global Competitiveness Index van het World Economic Forum en vanaf 2022 behoort Nederland tot de groep ‘innovatieleiders’ in het European Innovation Scoreboard van de Europese Commissie. Hieronder de activiteiten in 2022. 

Beurzen

Voor een specifieke product-marktcombinaties in de hightech zijn internationale beurspresentaties de ideale manier om in een korte periode een breed publiek te bereiken. Holland High Tech en partners organiseren gezamenlijke activiteiten op  strategische beurzen. Door gezamenlijke deelname wordt de slagkracht vergroot.

Een aantal hoogtepunten uit 2022

 

Missies

Tijdens innovatiemissies ontwikkelen we mogelijkheden voor internationale samenwerking op het gebied van innovatie. We versterken de internationaliseringsactiviteiten van onze topsector, samen met onze partners en RVO. 

Een aantal hoogtepunten uit 2022

Pacts

Welke marktkansen liggen er voor de hightech in het buitenland? Wat zijn de uitdagingen, welke innovaties zijn op korte termijn inzetbaar en welke kennisinstellingen en overheden zoeken (technologie)partners? Holland High Tech heeft in 2022 vanuit behoeften aan Nederlandse oplossingen in Europa aan internationale pacts, om bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor van Energie, Duurzaamheid, Digitalisering en arbeidskrachten in de hightech.

Een aantal hoogtepunten uit 2022

Jaaroverzicht Holland High Tech 2022
× Holland High Tech logo