7

Om innovatie binnen de hightech te versnellen werkt Holland High Tech intensief samen met het bedrijfsleven, met onderzoeksinstellingen en met de overheid. Zowel nationaal als internationaal. Om dit netwerk uit te bouwen en te verstevigen organiseerden wij ook in 2022 weer diverse drukbezochte events.  

Holland High Tech EVENT 2022

Holland High Tech EVENT 2022

Hoe staan we er voor? Waar liggen kansen? Dat en meer deelden we tijdens ons  Holland High Tech Event 2022, hét jaarlijkse moment om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Kijk en lees hier de terugblik van ons event, met inhoud van de plenaire keynote, de presentaties en videoverslagen van de acht  interactieve parallelsessies en de schermpresentaties. 

Volledige terugblik

Ronde tafelbijeenkomst Circulaire Economie

Ronde tafelbijeenkomst Circulaire Economie

In 2022 organiseerden we de rondetafelbijeenkomst ‘Innovatie voor een circulaire hightech maakindustrie’, samen met de Kennis- en Innovatie Agenda Circulaire Economie (KIA-CE). De bijeenkomst leverde waardevolle ideeën op voor uitwerking van circulaire innovatieprogramma’s. Van metaalbedrijven en robotbouwers tot de automotive-industrie: in alle sectoren liggen er volop kansen voor de circulaire economie. De kunst is deze boodschap bij bedrijven, consumenten en overheden tussen de oren te krijgen. Dit en meer werd duidelijk tijdens de bijeenkomst. 

Lees meer

Nationale actieagenda Batterij event

Nationale actieagenda Batterij event

Batterijen zijn een sleuteltechnologie voor de energietransitie. Ze vormen een belangrijk middel voor verduurzaming van de mobiliteitssector en kunnen zorgen voor stabilisatie van het elektriciteitsnet. In 2022 is de actieagenda Batterijsystemen opgesteld en daarvoor is ook een mooi event georganiseerd. 

Lees meer

Jaaroverzicht Holland High Tech 2022
× Holland High Tech logo