Nieuws Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat

Holland High Tech zoekt een fulltime junior communicatieadviseur met hart voor hightech en innovatie 

Gaan jouw ogen glimmen van hightech die de wereld verbetert? Van nanotechnology, virtual reality, duurzaam metaal, stadsbussen op zonne-energie, exo-skeletons, lasersatcommunicatie en cybersecurity? Wil je meewerken aan een betere maatschappij? En ben je een kei in communicatie? Dan zoeken wij jou!  

Wie zijn wij? Holland High Tech, ook bekend als de topsector High Tech Systemen en Materialen. Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. We werken mee aan het oplossen van de grote maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, in Nederland en de rest van de wereld. En dat vraagt slagkracht! Daarom zoeken wij een enthousiaste junior communicatieadviseur die wil werken in én voor technologie en in de maakindustrie. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

Wat ga je doen als junior communicatieadviseur?

Samen met de senior communicatieadviseur (en de medior communicatieadviseur die we ook zoeken) werk je aan de uitvoer van Holland High Tech’s communicatiestrategie en het jaarplan. Je werkt in een klein team waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, je eigen takenpakket en tegelijkertijd goede begeleiding. Je bent coördinator en uitvoerder. We doen veel zelf en werken samen met bureaus, schrijvers, beeldmakers en andere creatieven.  
 
Het werk is lekker afwisselend. Als junior communicatieadviseur werk je mee aan de communicatie van onze kernprocessen, werk je aan de website(s), maak je samen met het team de nieuwsbrieven, plaats je op basis van onze contentkalender content op onze social media, doe je de uitvoer van een communicatieplan voor een project, verzamel en werk je aan ons beeldmateriaal (video, fotografie en infographics) in onze te ontwikkelen beeldbank en ben je spin in het web voor alle acties van onze evenementen. 

Wij zoeken iemand die:

  • enthousiast wordt van innovatie en techniek met maatschappelijke én economische impact  
  • een teamspeler die nieuwsgierig, nauwkeurig, gedreven en initiatiefrijk is 
  • wil meedenken en meewerken aan campagnes, communicatiemiddelen en communicatieplannen 
  • snel kan schakelen 
  • ervaring heeft in content schrijven, redigeren, vormgeven en plaatsen op de website 
  • snel uit de voeten kan met een CMS, al gespeeld heeft met Google Analytics, LinkedIn, Youtube, Twitter en Facebook (of dat wil leren) en die graag nieuwe tools ontdekt 
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst 
  • vaardigheden met beeldbewerking en vormgeving is een pré 
  • een afgeronde opleiding in communicatie (hbo/wo of vergelijkbaar) heeft (werkervaring is een pré) 
  • (werk-, stage- en/of vrijwilligers)ervaring in communicatie bij een overheid (van gemeente tot rijk) of in een organisatie met maatschappelijke doelstellingen is een pré 

Wat bieden we?

Je komt in dienst bij een organisatie met een groot netwerk. Een organisatie die volop in ontwikkeling is én die grote maatschappelijke en economische impact realiseert. Je werkt in een klein, gezellig team met veel ruimte en verantwoordelijkheid. We ondersteunen je natuurlijk in je ontwikkeling. Hybride werken is bij ons de standaard. Wat houdt dat in? Je verdeelt je werk tussen kantoor, thuiswerken en waar je anders wil werken. We hebben een kantoor in Utrecht en zijn ook regelmatig in de regio Eindhoven. We zoeken iemand voor 32 tot 36 uur per week (24 uur is bespreekbaar). We bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren. En wat verdien je? Wij vinden het een goed salaris, dat met jouw functioneren meegroeit (indicatie: € 2850 – 3400 bruto per maand plus vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten op basis van OV-business card). Ook krijg je een laptop en telefoonvergoeding.  

Enthousiast geworden? 

Reageren kan tot en met maandag 23 januari 2023, en zodra de juiste kandidaat reageert gaan we meteen aan de slag. Dus wacht niet te lang met reageren en laat het ons weten! 

Stuur je motivatie en cv naar onze operationeel directeur Gerard van der Zon (gerard.van.der.zon@hollandhightech.nl). Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via dit e-mailadres of bel met 06-22234070.

Holland High Tech

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten. Holland High Tech weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt Holland High Tech het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren.
 

Nieuws Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat