Vacature MIT-Functionaris

Vacature MIT-Functionaris

Voor de uitvoering van de Mkb-Innovatiestimulering regio en Topsectoren (MIT) is Holland High Tech op zoek naar een MIT-Functionaris (0,4 Fte)

De uitvoering van de MIT regeling door Holland High Tech richt zich op Netwerk Activiteiten en Innovatie Makelaars. Holland High Tech beheert een agenda met bijeenkomsten ten dienste van de bedrijven in de topsector HTSM. Deze agenda wordt samengesteld in nauw overleg met de brancheverenigingen verzameld in de Holland High Tech partners. Holland High Tech selecteert ook een aantal experts in innovatie en coördineert de inzet van innovatie makelaars op aanvraag van het MKB.

Als MIT-Functionaris binnen Holland High Tech (HHT) ben je verantwoordelijk voor:

 • Het beheren en organiseren van de agenda met bijeenkomsten ten dienste van de bedrijven in de topsector HTSM, in nauw overleg met de HHT partners.
 • Het organiseren van de uitvraag voor uitvoering van Netwerk Activiteiten bij de HHT partners, organiseren van offerte ontvangst en selectie en de coördinatie van een succesvolle uitvoering van de activiteiten.
 • Het coördineren van de werving, selectie en contractuele vastlegging van Innovatie Makelaars.
 • De bekendmakingen van de Innovatie Makelaars regeling en coördinatie van de toewijzing van Innovatie Makelaars aan MKB’ers met een innovatievraag.
 • De organisatie van de aanvraag procedure voor Innovatie Makelaars en het zorg dragen voor de vastlegging van alle activiteiten volgens vast template.
 • Het organiseren van de aanvraag- én verantwoordingsgegevens voor RVO inzake de MIT netwerkactiviteiten en MIT innovatiemakelaars regelingen.
 • Het assisteren van de HHT partners met het correct aanleveren van de benodigde gegevens.
 • Afstemming met de bureaumedewerkers (financieel, secretarieel, communicatie, adjunct-directeur) van Holland High Tech inzake de aanvragen en verantwoordingen conform TKI-HTSM gestelde richtlijnen voor indiening, verantwoording en communicatie/publicatie.
 • Het onderhouden van contacten met de partners en RVO - gedurende - en over - de uitvoering van de subsidiabele activiteiten.
 • Het faciliteren van de communicatie over de uitkomsten in de HHT communicatiekanalen (website, nieuwsbrief, social media).
 • Rapportage aan de adjunct-directeur.

Wil jij ons team komen versterken?

Mail je motivatiebrief en een recente CV naar:
Herma van Kranenburg
Adjunct Directeur Holland High Tech
herma.van.kranenburg@hollandhightech.nl

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Herma van Kranenburg (tel: 06 43 35 23 10) of stuur haar een e-mail

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Holland High Tech is het TKI van de topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM). Het TKI (Topconsortium voor Kennis en Innovatie) is een onafhankelijke stichting, gevestigd in Utrecht. De operationele leiding berust bij de adjunct-directeur; het bestuur is eindverantwoordelijk.

De kerntaken van het TKI bestaan uit het inrichten en onderhouden van de HTSM kennis- en innovatie-agenda en de HTSM roadmaps waaruit deze agenda is opgebouwd, en het coördineren van de implementatie daarvan, in het bijzonder de uitvoering van de PPS-toeslagregeling en de Mkb-Innovatiestimulering regio en Topsectoren (MIT).