advanced-instrumentation

Holland High Tech zoekt twee programmamanagers (zzp)

Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. Om dit proces kracht bij te zetten en mee vorm te geven zoeken wij twee proactieve programmamanagers met een voorliefde voor technologie, innovatie en de maakindustrie. We zoeken verbinders waarvoor ‘samen’werken altijd de beste aanpak is. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

Wat ga je precies doen als programmamanager?

Holland High Tech (officieel en in de papieren ook bekend als stichting TKI HTSM) is een kleine organisatie in beweging. We spelen een belangrijke rol in het Missiegedreven Topsectoren en Innovatiebeleid (MTIB) van de overheid en organiseren twee Kennis en Innovatie Agenda’s (KIA): Sleuteltechnologieën en Veiligheid. Deze KIA’s dragen direct bij bij aan het aanpakken van de grote maatschappelijke uitdagingen in Nederland. Als programmamanager organiseer je de activiteiten in het kader van deze KIA’s.

Wat vragen we van jou?

Jij:

  • bent een verbinder; je vindt het leuk om bestaande relaties in stand te houden en nieuwe op te bouwen
  • denkt in ecosystemen en weet hoe je samenwerkingen tot stand laat komen
  • hebt een passie voor innovatie, onderzoek, techniek (en een beetje politiek)
  • houdt ervan om strategische vraagstukken beet te pakken, van grondig analyseren en constant leren
  • kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden, structuur is jouw middle name
  • denkt aan kwaliteit, zet de puntjes op de i, komt je afspraken na en helpt anderen dat ook te doen
  • deinst niet terug voor praktisch (uitvoerend) werk, waaronder notuleren en schrijven
  • hebt 3 tot 5 jaar ervaring in organiserende rollen in publiek-private samenwerking (PPS), bent ambitieus en wil je verder ontwikkelen

Wat bieden we?

Je kunt rekenen op een afwisselende opdracht (ZZP) binnen een kleinschalige organisatie met een groot netwerk en een grote impact, die bovendien flink in ontwikkeling is. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en er is ruimte voor flexibiliteit. Je gaat werken in een klein, sterk team en wordt ondersteund in je ontwikkeling. Het gaat om een opdracht voor tenminste 24 uur per week. De opdracht kan in overleg snel starten, de looptijd is één jaar (met intentie tot verlenging).

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten

Holland High Tech (HHT) weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren, kortom: bij ons komt de triple helix écht tot leven. Holland High Tech zorgt voor een tastbaar verschil en laat innovatiekracht groeien.

 

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatiebrief naar info@hollandhightech.nl, t.a.v. algemeen directeur Leo Warmerdam. 
Reageren op deze opdracht kan tot en met 19 oktober 2021.

Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via info@hollandhightech.nl.