Voorbereiding Hannover Messe 2019 - de tips and tricks

Ook afgelopen april 2018 presenteerden Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de hightech sector zich op de Hannover Messe in meerdere hallen met het oranje Holland High Tech logo. De meerwaarde van deze beurs wordt door bijna alle deelnemers gevoeld. Wat zijn de tips and tricks om komend jaar nog succesvoller te zijn? 

 

  • Voorbereiding op de Hannover Messe maakt natuurlijk uw succes op de beurs. Een weetje naar aanleiding van onderzoek: van de totaal 200.000 bezoekers aan de Hannover Messe behoort 3% tot de doelgroep van toeleveranciers. Deze doelgroep bezoekt met name hal 3, 4 en 5 op de beurs. Van die 3% kan waarschijnlijk nog een groter gedeelte aangesproken worden, naar aanleiding van vooraf gemaakte afspraken.

 

  • Met het zicht op Hannover Messe 2019: naast een aantrekkelijk paviljoen draagt een goede individuele presentatie en voorbereiding van uw bedrijf ook bij aan het succes. Ook naar aanleiding van onderzoek: ongeveer 30 % van de bezoekers waarmee men in contact komt, wordt een serieuze lead. Bereid uw presentatie goed voor.

 

  • De onderlinge Nederlandse uitwisseling op de beurs is een mooie bijkomstigheid. Focus moet natuurlijk komen te liggen op de uitwisseling met de andere bezoekers, waaronder de Duitse netwerken. En iets minder op het aan elkaar tonen van de Nederlandse prestaties.

 

  • En als laatste tip: wees vriendelijk en open naar gasten. Nederlandse exposanten stralen energie uit op de beurs, waardoor de hele Nederlandse Holland High Tech presentatie op de Hannover Messe steeds weer feestelijk en fris is. Dat doen we in 2019 weer!


Deelname 2019
Ook in 2019 plukken we de vruchten van meerdere jaar nauwe samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen onder de paraplu van Holland High Tech. Alvast dank aan allen die aan de Nederlandse presentatie bijdragen, en in het bijzonder aan de innovatie attachés op de ambassade in Berlijn.

Ben je geïnteresseerd, wil je er ook bij zijn en deelnemen aan het Holland High Tech House in hal 2 op de Hannover Messe 2019, neem dan contact op met Ingrid Kerklaan op 079 - 353 12 93 of .... En heb je interesse in deelname in hal 4, neem dan contact op met Ivonne Dentjens of Richard Schuitema op 030 605 33 44 of ...; ....

De kracht van de Nederlandse hightech sector
Nederlanders zijn creatieve hightech partners van wereldklasse voor bedrijven en kennisinstellingen in Duitsland, en in de rest van de wereld. Nederlandse organisaties laten zien dat ze pragmatisch, inventief en sterk in interdisciplinaire aanpak en internationale samenwerking zijn. Ook daarmee vermarkt Nederland haar technologieën. Zo wordt de verdienkracht van de Nederlandse economie vergroot en creëren we welvaart en werkgelegenheid. We laten zien: je moet in Nederland zijn voor technologische oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op het gebied van klimaat, duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en mobiliteit.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn