Terugblik Holland@CERN 2019

ILO-Net organiseerde op 4 en 5 juni Holland@CERN 2019. De Nederlandse industrie was met 25 bedrijven vertegenwoordigd. Daarnaast was er een delegatie met hooggeplaatste personen van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de topsector High Tech Systemen, VNO-NCW en vertegenwoordigers van de lokale ambassades en consulaten. In het kader van het PIB-programma waren ook vertegenwoordigers van andere Big Science instituten uit Zwitserland en Frankrijk uitgenodigd zoals ITER, ESRF en PSI.

 

De opening op de dinsdagochtend werd verzorgd door Fabiola Gianotti, directeur-generaal van CERN, en Michiel Sweers, directeur Kennis en Innovatie van EZK. Het programma bestond verder onder andere uit een beursvloer met stands van de bedrijven, diverse rondleidingen, pitches van de bedrijven aan met name de inkopers van CERN, presentaties van CERN over aanstaande projecten met nadruk op de benodigde interactie met de industrie en één-op-éen “CERN-to-business meetings”.

 

Download de presentaties van CERN en de pitches van de deelnemende bedrijven.
Ga naar presentaties en pitches


De Nederlandse industrie was met 25 bedrijven vertegenwoordigd. Download het hieronder de standhoudersbrochure met de vanuit Nederland deelnemende bedrijven.

Deelnemers Holland@CERN 2019De deelnemende bedrijven kijken terug op een geslaagde editie van Holland@CERN en zijn zeer tevreden over de interacties met CERN.

 Holland@CERN is mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech in het kader van de MIT-regeling netwerkactiviteiten.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn