TERUGBLIK BEURZEN 2018: SEMICON Europa - the whole semicon value chain in one country

Van 13 tot en met 16 november werd de beurs SEMICON Europa gehouden in München, als themahal van de Electronica. Aan het gezamenlijk Holland High Tech paviljoen namen dit jaar zestien organisaties deel, georganiseerd door de branchevereniging High Tech NL.

Op het paviljoen werd het Nederlandse Semiconlandschap getoond; van chipdesign tot marktapplicatie en van productiemachine tot chip. Hiermee lieten de exposanten de kracht van Nederland zien: het creatief samenwerken tussen de producenten van eindproducten naar toeleverketen.

Van beurzen is bekend dat je vaak een lange adem moet hebben, een strategische keuze moet maken en een aantal jaar moet investeren voor een optimaal resultaat. Dit jaar deed Holland High Tech voor de vijfde keer mee aan deze beurs, waardoor Holland High Tech inmiddels een gevestigde naam is op de SEMICON. De impact van de beursdeelname voor de deelnemers dit jaar is nog moeilijk te evalueren, omdat de effecten pas op langere termijn meetbaar zijn. Maar de algehele indruk van de exposanten is dat ze een goede beurs hebben gehad, geen enorme drukte, maar kwalitatief goede gesprekken en afspraken.

 

Electronica

Aan de overkoepelende beurs Electronica deden maar liefst 67 Nederlandse exposanten mee, waarvan 29 in de SEMICON Europa hal. Deze cijfers laten nog eens zien dat de Nederlandse delegatie op deze beurs groot was.


Meer informatie, foto’s en contactgegevens vindt u op de SEMICON-pagina van High Tech NL.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn