TERUGBLIK BEURZEN 2018: MIDEST toont laatste ontwikkelingen in hightech markt

Van 27 t/m 30 maart 2018 vond vlak boven Parijs de jaarlijkse internationale beurs MIDEST plaats. Deze “Franse Hannover Messe” is opgezet met als doel de uiteenlopende takken van de industrie - van ontwerp tot productie- bij elkaar te brengen.

De beurs telde in drie dagen meer dan 50.000 bezoekers, waarvan het overgrote deel professionals zoals productiemanagers en R&D technici; allemaal op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. De MIDEST fungeerde als gastheer om vele betrokken partijen bijeen te brengen, partnerships te starten en de ontwikkeling van de buitengewoon grote hightech markt te bevorderen. Een uniek evenement met een mondiale uitstraling met een volledige dekking van alle processen en materialen binnen de moderne industriële productie.

Holland High Tech Paviljoen
Medio 2017 is Nederland, privaat en publiek, een grote strategische samenwerking aangegaan met Frankrijk om via een PIB (Partnership for International Business) de exportkansen te vergroten op het gebied van innovatieve mobiliteit en materialen. De inhoudelijke presentatie op het Holland High Tech Paviljoen was onderdeel van dit strategische en meerjarige initiatief. Tijdens de MIDEST heeft penvoerder AutomotiveNL, in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie, een Holland High Tech borrel georganiseerd met bijdragen van eLaad, Automotive Campus, New Cosmos, TU/e en het Ministerie van Economische Zaken.

Voor meer informatie over de MIDEST of de PIB kunt u contact opnemen met Bram Hendrix van AutomotiveNL, projectmanager PIB Frankrijk op ...

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn