Speciale aandacht voor internationale kansen voor digitalisering tijdens het Holland High Tech Voorjaarsevenement | 11 april 2018

Op woensdag 11 april aanstaande vindt het jaarlijkse Holland High Tech Voorjaarsevenement plaats. De komende editie staat in het teken van het verder versterken van de internationaliseringsstrategie van de Nederlandse hightechsector. We organiseren het evenement in samenwerking met het Innovatie Attaché Netwerk en Programmabureau Smart Industry.

 

De innovatie attachés belichten in sessies kansen en aandachtspunten in hightechsectoren van de landen waar zij actief in zijn. Er zal speciale aandacht zijn voor Artificial Intelligence, Digital Twinning, Networking, Robotics en 3D-printing.

 

Uiteraard is er weer ruim gelegenheid om de eigen internationale R&D- en innovatie-ambities te bespreken en vragen voor te leggen aan de innovatie attachés. Na afloop van het event krijgt u een special mee met actuele ontwikkelingen en kansen in de landen waar het Innovatie Attaché Netwerk actief is.

 

Lees meer over het programma

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn