Roadmapsessies robotica - Samen de toekomst vormgeven

U bent van harte welkom bij de eerste roadmapsessies robotica, georganiseerd door Holland Robotics. Het opstellen van de roadmaps voor de verschillende applicatiegebieden binnen de robotica-industrie is de vervolgstap na het uitreiken van de position paper ‘Kansen voor de Nederlandse robotica - Samen investeren in toepassingsgerichte R&D’ in januari.

 

Samen de toekomst voor robotica vormgeven

Voor de volgende applicatiegebieden zijn roadmapbijeenkomsten gepland waarvoor u zich kunt inschrijven:

 

Roadmapsessie Logistics & Flexible Manufacturing

9 november 2018 - 13:00u - 16:00u / Locatie: Vanderlande Industries, Veghel

 

In de eerste helft van het jaar heeft Willem Endhoven (directeur High Tech NL) samen met diverse experts, Jan Post van Philips Drachten, Ton Peijnenburg van VDL-ETG, Gregor van Baars van TNO, Jesse Scholtens van TUe, Bart van Dartel en Jalte Norder van VanderLande, de uitgangspunten voor het applicatiegebied Logistics & Flexible Manufacturing bepaald. Nu is de tijd gekomen om in samenwerking concrete projecten op te stellen om de ambitieuze doelstellingen te behalen.


Roadmapsessie Inspection & Maintenance

28 november 2018 - 13:00u - 16:00u / Locatie: Congrescentrum Papendal, Arnhem

 

Voor het applicatiegebied Inspection & Maintenance zijn de uitgangspunten bepaald in samenwerking met de experts Frans Beenker van ESI, Guzsti Eiben van de Vrije Universiteit Amsterdam, Koen Hindriks van de TU Delft, Tjibbe Bouma van SPRINT Robotics Collaborative, Timo Roestenberg van Demcon, Arjen de Jong  van TNO, Alex van Geldrop van OostNL en Paul van Kempen van KEC. In deze sessie gaan de deelnemers op basis daarvan concrete projecten opstellen.

Deelname aan deze sessies is kosteloos, maar graag vooraf aanmelden via het registratieformulier op de Holland Robotics roadmapsessiepagina.

 

 


Voor meer vragen over de verschillende roadmaps binnen de robotica vindt u op hollandrobotics.com de contactgegevens.

 


Deze roadmapsessies worden mede mogelijk gemaakt vanuit de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten onder de roadmap Embedded Systems en de roadmap Smart Industry.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn