Vooraankondiging openstellingsdata MIT-regeling 2016

Innovatieve mkb-ers kunnen vanaf dit voorjaar weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren. Daarin zijn de volgende instrumenten opgenomen: kennisvouchers, innovatieadviesprojecten haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten (klein en groot).

 

Hoe de subsidieregeling er dit jaar precies uit komt te zien, wordt later bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor hoeveel subsidie er per onderdeel wordt vergeven. De data zijn - onder voorbehoud van publicatie van de MIT-regeling, deze is voorzien voor half maart - als volgt:

  • Kennisvouchers: 10 mei tot en met 1 september 2016
  • Innovatieadviesprojecten: 10 mei tot en met 1 september 2016. 
  • Haalbaarheidsprojecten: 10 mei tot en met 1 september 2016.
  • R&D-samenwerking (tender): 5 juli tot en met 1 september 2016

 

Meer informatie via RVO.nl

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) op het telefoonnummer van Klantcontact: 088 042 42 42. Hier vindt u ook een publicatie over ervaringen van ondernemers met de MIT.  Binnenkort update RVO.nl de online informatie over de MIT-regeling en zal ook de nieuwe MIT-loketwijzer operationeel zijn. Hiermee kan een ondernemer bepalen waar hij zijn aanvraag moet indienen, in de regio of het landelijke vangnet.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn