Terugblik Holland High Tech Roadmapevent september 2016

Op 13 september 2016 werd het jaarlijkse Holland High Tech Roadmapevent georganiseerd. Tijdens deze speciale editie, die in het teken stond van kruisbestuiving tussen de (top)sectoren, kwamen onderzoekers en technici van alle topsectoren en Team ICT samen om kansen voor R&D-samenwerking uit crossovers te ontdekken.

David Pappie xtop16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een interview met het HTSM-boegbeeld Amandus Lundqvist en Directeur Topsectoren van het ministerie van Economische Zaken David Pappie werden de deelnemers aan de workshops opgewarmd met een inspirerend verhaal over bionica door de Bionische Vrouw herself, Ylva Poelman.

Ylva Poelman bionica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bedanken alle deelnemers en met name de mensen van andere (top)sectoren voor hun bijdragen. We kunnen weer terugkijken op een geslaagd event. We hopen dat iedereen aan het einde van de middag met veel inspiratie en nieuwe contacten naar huis is gegaan.

 

Kansen voor crossovers

De kern van het event bestond uit acht workshops met telkens één topsector en twee voor die topsector relevante HTSM-roadmaps. Daarnaast werd door Team ICT de blockchaintechnologie behandeld.

 

 

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn