Terugblik Hannover Messe 2017

Eind april hebben bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de hightechsector zich gezamenlijk weer gepresenteerd op de Hannover Messe. Deelnemers vonden het weer bijzonder nuttig om gezamenlijk ‘massa te maken’ onder de vlag van Holland High Tech, dit jaar zelfs in vier hallen.

 

Met meer dan 140 exposanten blijft Nederland een prominente aanwezigheid bij Hannover Messe, de grootste industriële vakbeurs ter wereld. Bedrijven en andere exposanten preseerden hun producten en diensten samen in het Holland High Tech House in Hall 2, het Holland Industrial Supply Pavilion in Hall 4, het (nieuwe!) Holland IT & Smart Industry House in Hall 8 en het Holland Energy and E-Mobility House In Hal 27. 


De industriële vakbeurs bleek weer een uitstekend platform voor grote én kleine innovatieve bedrijven en kennisinstellingen om zich te presenteren. De propositie van de hightechsector werd onderstreept door de gemeenschappelijke presentatie van alle Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen in alle hallen onder de oranje Holland High Tech-vlag van de hightechsector, in plaats van onder eigen merknamen of brancheverenigingen of algemene Holland branding. One Message, One Voice, One Face.

 

Lees het verslag over het nieuwe 'Holland IT & Smart Industry House' op smartindustry.nl

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn