Save the date: 12 april Holland High tech Event 2017

Noteert u alvast de datum van het Holland High Tech Event 2017:

woensdag 12 april van 15:00 uur tot 19:00 uur. Het onderwerp is wederom internationalisering, maar de locatie is deze keer Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch.

 

We zijn verheugd te kunnen melden dat alle Innovatie Attachés in de middag bij ons op het Holland High Tech Event 2017 aanwezig zijn voor tips en vragen bij internationaal ondernemen.  

 

Innovatie Attachés zijn internationaal trendwatcher, vraagbaak en matchmaker voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Omdat zij in de meest innovatieve landen aanwezig zijn, kunnen zij de nieuwste technologische ontwikkelingen en interessante buitenlandse partijen voor u ontdekken en de juiste lijntjes helpen leggen.

 

De attachés zullen tijdens diverse sessies kansen in een aantal landen met betrekking tot hightechsectoren belichten. Uiteraard is er ook deze weer de gelegenheid om uw eigen internationale R&D-ambities te bespreken en vragen voor te leggen. De komende tijd zal het organiserend team de land/sector-combinaties voor de sessies bepalen.

 

Geef uw vraag of verzoek alvast door aan de Innovatie Attachés

Heeft u een specifieke vraag voor de Innovatie Attachés, welke u 12 april 2017 persoonlijk wilt doorspreken, geef dit dan door via ...

 

De inschrijving voor dit gratis evenement gaat midden februari open.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn