Populaire MIT-regeling 11 april open

Een bijdrage vanuit de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT-regeling) kan voor ondernemers nét dat steuntje in de rug zijn waardoor een innovatief project wél van de grond komt. Ook in 2017 stellen het kabinet en de regio's gezamenlijk geld beschikbaar via de MIT-regeling voor innovatie bij het mkb over de regiogrenzen heen.

 

Op 11 april opent de aanvraag voor de kleine instrumenten Kennisvouchers, Innovatieadviesprojecten en Haalbaarheidsprojecten. Bereid de aanvraag goed voor en wees er snel bij. De afhandeling van de aanvragen voor deze instrumenten gebeurt op volgorde van binnenkomst. De sluitingsdatum voor deze MIT-instrumenten is 7 september 2017 (om 17:00 uur).

 

Voor de exacte invulling per instrument en openstellingen in de regio's verwijzen wij u naar de website van RVO. Hier vindt u ook een Loketwijzer en verhalen van ondernemers die met de MIT hun innovatieprojecten hebben kunnen verwezenlijken.

 

Lees verder op de website van RVO >>

 

Tender R&D samenwerkingsprojecten begin juli open

Op 3 juli 2017 opent de aanvraag voor R&D samenwerkingsprojecten. De afhandeling van aanvragen gebeurt volgens het tenderprincipe.

 

TKI-instrumenten Netwerkactiviteiten en Innovatiemakelaars

Holland High Tech doet voor de subsidie van de twee TKI-instrumenten Netwerkactiviteiten en Innovatiemakelaars een uitvraag onder haar partners in de hightechsector en doet de aanvraag. Deze subsidie is gemaximeerd en kan alleen door het TKI worden aangevraagd. De aanvraag voor dit instrument opent vlak na 11 april.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn