Oproep deelname aan het Holland High Tech House op de Hannover Messe

De Hannover Messe is hét evenement voor de Nederlandse hightechsector, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma. Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory vormen dit jaar de belangrijkste thema's. Voor de 2016 editie van deze industriële vakbeurs presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich voor de vijfde maal door middel van het Holland High Tech House.

 

Gezamenlijke profilering met het Holland High Tech House 

Voor Hannover Messe 2016 heeft Holland High Tech wederom een goede locatie in hal 2 gevonden, in de loop van de bezoekers. Ons Holland High Tech House biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech-collectief in hal 2 zal nauw samenwerken met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4. 


Contacten op hoog niveau

Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Accent ligt daarbij op zowel Research & Technology als het aantrekken van talent. Ook wordt er weer gestreefd naar bestuurlijke afgevaardigden om onze boodschap kracht bij te zetten.

 

Deelnamekosten

We hebben een optie genomen op 150 m2 in hal 2. De kosten voor deelname bedragen € 825,00 per m2. 

 

Inschrijving

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland High Tech House in hal 2 op de Hannover Messe, ga dan naar de website van Holland High Tech Partner FME en meld u uiterlijk aan op 27 januari 2016. Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. 

 

Meer informatie en aanmelden

Voor vragen over deelname aan Holland High Tech House en de mogelijkheden voor incubators en startende ondernemingen kunt u terecht bij:

  • Rogier Blokdijk, Business Development Manager, T 079-3531 295, E ...
  • Ingrid Kerklaan, projectmanager, T 079-3531 284, E ...

 

Meer informatie over de Hannover Messe 2016 vindt u op de website www.hannovermesse.com

 

Voor algemene vragen over de buitenlandaanpak van de Topsector HTSM kunt u contact opnemen met Micha van Lin, T (079) 353 12 93 of E ...

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn