MIT-informatiebijeenkomsten in juni over R&D samenwerkingsprojecten

In juni 2016 vindt de Roadshow MIT (MKB Innovatiestimulering Topsectoren) plaats. Doel van de bijeenkomsten is om MKB-ers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor een R&D samenwerkingsproject. De Roadshow MIT is een initiatief van de deelnemende regio’s in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Kamer van Koophandel (KvK).

 

Innovatieve mkb-ers kunnen vanaf 5 juli een aanvraag indienen voor een MIT-R&D-samenwerkingsproject. Een R&D-samenwerkingsproject is gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten. Ervaring leert dat niet alle aanvragen aan de vereiste criteria voldoen. De Roadshow MIT helpt ondernemers op weg bij het maken van een goed onderbouwde aanvraag. Het is een tender, dus het 'first come, first serve'-principe geldt hier niet, zoals bij de kennisvouchers, innovatieadvies- en haalbaarheidsprojecten.

 

De Roadshow MIT vindt plaats op:

Alle bijeenkomsten zijn van 15.30 uur tot 18.00 uur.

 

Meer informatie en aanmelden

Op de website van RVO.nl vindt u de agenda, met meer informatie en de aanmeldlink.

 

MIT-regeling

De subsidie voor R&D-samenwerkingsprojecten valt onder de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren. In de MIT Regio en Topsectoren werken het ministerie van Economische Zaken en de regio’s (provincies) samen.

Meer informatie over de regeling, waaronder een quickscan (projecttoets) en loketwijzer, vindt u op de website van RVO.nl.

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn