Doe mee met het Holland High Tech House op Hannover Messe 2017

De inschrijving voor deelname aan het Holland High Tech House op dé beurs voor de technologische industrie is geopend. Als Nederlands collectief laten we voor de zesde keer op de Hannover Messe zien dat je in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

 

Direct aanmelden voor deelname aan het Holland High Tech House 

 

Voor de 2017-editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de hightechsector zich gezamenlijk op het Holland High Tech House in hal 2 'Research & Technology'. Ons Holland High Tech House biedt ruimte aan deelnemers om zich individueel te presenteren, met daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering. Vanuit een paviljoen met een open en representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten.

 

Contacten op hoog niveau

Met deelname aan de Hannover Messe bent u verzekerd van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Bij deze collectieve beursinzending staat de gezamenlijke Holland High Tech profilering centraal. Het accent ligt daarbij op zowel Research & Technology als op het aantrekken van talent.

 

Thema en partnerland Hannover Messe 2017

De volgende editie van de Hannover Messe staat in het teken van de voordelen van Industrie 4.0 oftewel Smart Industry. De toptrends zijn: Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory.

Polen is in april 2017 het partnerland van de Hannover Messe. Wij proberen met een aantal deelnemende bedrijven uit Polen een gezamenlijke activiteit te organiseren.

 

Meer informatie

De kosten voor deelname bedragen € 825,- per m2 (min. 9 m2). We hebben een optie genomen op 150 m2 in hal 2. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. 

 

Ga naar de website van de Hannover Messe voor meer algemene informatie over de beurs

 

Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij projectmanager Ingrid Kerklaan (FME) op telefoonnummer 079-3531284 of e-mailadres ....

 


 

 

Strategische beursdeelname

Intensievere samenwerking en betere afstemming tussen de activiteiten van overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven vergroot het internationale succes van de Nederlandse hightechsector in het buitenland.

 

Voor een aantal product-marktcombinaties in de hightechsector zijn internationale beurspresentaties de ideale manier om in een korte periode een breed publiek te bereiken. Gezamenlijke deelname onder de Holland High Tech-vlag vergroot de uitstraling en slagkracht.

 

Holland High Tech organiseert ook volgend jaar met hulp van haar partnerorganisaties gezamenlijke activiteiten op een aantal strategische beurzen. De Hannover Messe is één van deze strategische beurzen. Eind 2016 worden de strategische beurzen voor 2017 vastgesteld en gecommuniceerd.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn