Economische missie Internet of Things & Big Data naar Duitsland

Van 26 tot 28 maart 2018 vindt er een economische missie plaats naar de Duitse steden Dresden en Berlijn. De missie staat onder leiding van Peter van Harten, ambassadeur Smart Industry. Het doel van de economische missie is om de Duitse markt te verkennen en nieuwe partners te vinden om zo de economische samenwerking met Duitsland op het gebied van digitalisering en ICT te versterken. Hierbij wordt gericht matchmaking aangeboden tussen Nederlandse en Duitse partijen waaraan u kunt deelnemen.

 

Inschrijving voor deelname aan de missie kan nog tot 1 maart.

 

Voor wie?
Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven, regio’s en onderzoeks- en kennisinstellingen geïnteresseerd in de Duitse markt. Het missieprogramma is voor organisaties die actief zijn op het terrein van de key-enabling technologies Internet of Things en Big Data. Daarbij gaan we kijken welke kansen er voor het Nederlandse bedrijfsleven liggen in de Duitse sectoren: smart industry, de maakindustrie, automotive, gezondheidszorg, infrastructuur en land- en tuinbouw.

 

Programma
Het programma van de missie start bij aankomst op 26 maart in Dresden en eindigt op 28 maart in Berlijn. Tijdens het programma maakt u kennis met Duitse kennisorganisaties en bedrijven en ontvangt u informatie over de Duitse markt op de thema’s Internet of Things en Big Data. Daarnaast biedt het programma u de mogelijkheid om een lokaal netwerk op te bouwen en bekendheid te geven aan uw bedrijf, producten en diensten.

 

Ga voor meer informatie over de missie en inschrijving naar rvo.nl

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn