Workshop Roadmap Electronics (MIT-regeling)

Nexperia organiseert op 12 februari een workshop Roadmap Electronics. De ochtend draait om 'Power electronics for E-mobility'. In de middag wordt u rondgeleid bij Nexperia en komen roadmap-aspecten aan bod.

 

Het programma van deze bijeenkomst bestaat uit twee delen. Tijdens het ochtendprogramma wordt inhoudelijk ingegaan op het thema 'Power electronics for E-mobility'. Nexperia en TU/e zullen hun visie geven op dit thema en ingaan op de ontwikkelingen en challenges voor de toekomst.

 

Na het ochtendprogramma verzorgt Nexperia een lunch en een rondleiding door hun bedrijf. En na deze lunch en tour komen tijdens het middagprogramma de roadmap-aspecten aan bod, zoals introductie van nieuwe leden, een update over het EZK beleid en financieringsmogelijkheden. Ook is er tijd voor de eerste stappen naar consortiavorming, waaruit nieuwe projecten of programma’s kunnen ontstaan.

 

Deelnemen?

Deelname is kosteloos, mits u zich aanmeldt. Heeft u interesse in deelname aan deze bijeenkomst en/of eventuele volgende bijeenkomsten? Neem dan contact op via ....

 

Heeft u vragen over deze workshop of over de roadmap Electronics, neem dan contact op met ...

 

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech in het kader van de MIT-regeling netwerkactiviteiten.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn