Workshop 'Maatschappelijk verantwoord innoveren' in de hightech

Innovaties die maatschappelijk verantwoord tot stand komen, benutten de kansen in de markt beter. Omdat al in het ontwerpproces rekening gehouden kan worden met ethische en maatschappelijke (waaronder juridische) aspecten, worden betere producten en diensten gemaakt die op een breed draagvlak kunnen rekenen.

 

Tijdens de workshop ‘Maatschappelijk verantwoord innoveren’ in de hightech wordt ingegaan op de ethische en maatschappelijke aspecten van innovaties, en hoe tech-pioniers daar op kunnen anticiperen. Er wordt een tool gepresenteerd om ethische aspecten te identificeren en te koppelen aan ontwerpvragen.

 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van High Tech NL

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ammeret Rossouw van NWO via telefoonnummer 070-3440704 of e-mailadres ....

 

Terugblik

Bekijk hier de presentatie van Nico Nijenhuis

Bekijk hier de presentatie van Peter-Paul Verbeek


Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Holland High Tech in samenwerking met het NWO-Platform voor Maatschappelijk verantwoord innoveren en brancheorganisatie High Tech NL. Deelname is kosteloos, mits u zich vóór 15 november registreert. Het evenement wordt gefinancierd uit de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn