Smart Industry Jaarevent

Smart Industry helpt en stimuleert ondernemers aan de hand van 8 belangrijke industrietransformaties om slimme ideeën om te zetten tot producten. Ook benieuwd naar de Smart Industry toepassingen en hoe deze in te zetten zijn binnen uw bedrijf? Kom dan naar het Smart Industry Jaarevent.

Tijdens het interactieve plenaire deel gaan interessante key-note sprekers in op de vraag wat Smart Industry concreet betekent voor de maakindustrie. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is aanwezig om ondernemers te adviseren hoe zij met inzet van het financieel instrumentarium van RVO.nl invulling kunnen geven aan Smart Industry-ontwikkelingen. Raadpleeg bijvoorbeeld de Wegwijzer Smart Industry.

U krijgt tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan en u kunt deelnemen aan verdiepingssessies met showcases uit het bedrijfsleven. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken tijdens de pauze en afsluitende borrel.

 

Tijdens het Smart Industry Jaarevent op maandag 18 maart 2019 komen ondernemers – van start-ups tot multinationals – en experts op het gebied van digitalisering van productieprocessen vanuit het hele land bij elkaar om de laatste ontwikkelingen te bespreken, ideeën uit te wisselen en praktische toepassingen toe te lichten.

 

Het Smart Industry Jaarevent is een van de themadagen van de vierdaagse Conferentie Nederland Digitaal. Deze duurt van 18-21 maart 2019 en is georganiseerd door Smart Industry, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Waar en wanneer?
Het Smart Industry Jaarevent wordt georganiseerd in Theater Gooiland in Hilversum op maandagmiddag 18 maart 2019 van 13:00 tot 18:00. Deelname is kosteloos, maar graag vooraf aanmelden via het aanmeldformulier.


Meer weten?
Het volledige programma en de onderwerpen van de workshops staat op de evenementpagina van smartindustry.nl.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn