Roadmapsessie Inspection & Maintenance - Holland Robotics

Holland Robotics organiseert de eerste roadmapsessie voor Inspection & Maintenance. Het opstellen van de roadmaps voor de verschillende applicatiegebieden binnen de robotica-industrie is de vervolgstap na het uitreiken de position paper ‘Kansen voor de Nederlandse robotica - Samen investeren in toepassingsgerichte R&D’ in januari.

 

Samen de toekomst vormgeven
In de eerste helft van het jaar heeft Willem Endhoven (directeur High Tech NL) samen met diverse experts, de uitgangspunten voor het applicatiegebied Inspection & Maintenance bepaald. Nu is de tijd gekomen om in samenwerking concrete projecten op te stellen om de ambitieuze doelstellingen te behalen.

Holland Robotics nodigt van harte roboticapartijen uit die een stap verder willen en grenzen willen verleggen om samen de technologie voor de toekomst vorm te geven.

 

Direct aanmelden

 

Bijdragen?
Deelname is kosteloos, maar graag vooraf aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Meer achtergrondinformatie over de bijeenkomst en contactgegevens voor vragen over de verschillende roadmaps binnen de robotica vindt u op hollandrobotics.com

 

 Deze roadmapsessie wordt medegefinancierd uit de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten onder de roadmap Embedded Systems.

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn