Missie Internet of Things & Big Data naar Duitsland

Wilt u de Duitse markt (verder) verkennen en nieuwe partners vinden om uw zaken op het gebied van digitalisering en ICT op te zetten of verder uit te breiden? Ga dan mee met de Economische missie onder leiding van Peter van Harten, ambassadeur Smart Industry.

 

Inschrijving voor deelname aan de missie kan nog tot 1 maart.

 

Voor wie?
Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven, regio’s en onderzoeks- en kennisinstellingen geïnteresseerd in de Duitse markt. Het missieprogramma is gericht op organisaties die actief zijn op het terrein van de key-enabling technologies Internet of Things en Big Data.

 

Programma
Het programma van de missie start bij aankomst op 26 maart in Dresden en eindigt op 28 maart in Berlijn.

U bezoekt Duitse kennisorganisaties en bedrijven en u wordt uitgebreid geïnformeerd over de Duitse markt op de thema’s Internet of Things en Big Data. Daarnaast kunt u aan een lokaal netwerk bouwen en bekendheid geven aan uw eigen bedrijf, producten en diensten. En kunt u ontdekken welke kansen er zijn voor het Nederlandse bedrijfsleven in de Duitse sectoren: smart industry, de maakindustrie, automotive, gezondheidszorg, infrastructuur en land- en tuinbouw.

 

Ga voor meer informatie over de missie, het volledige programma en inschrijving naar rvo.nl

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn