Jaarconferentie Nationaal Techniekpact 2017 - Voorbij 2020

Welke competenties vraagt de wereld van technologie na 2020?

Meld je aan voor de Jaarconferentie 2017 van het Nationaal Techniekpact op maandag 26 juni het Media Park in Hilversum en kijk samen voorbij 2020 naar de wereld van technologie.

 

Ga naar voorbij2020.nl voor informatie en aanmelden

 

Robots in de zorg, zelfrijdende auto’s, 3D printen en drones raken al aardig ingeburgerd, en nieuwe innovaties staan klaar om de markt te veroveren. Hoe die nieuwe technologieën zich na 2020 ontwikkelen, en hoe daarmee toekomstige beroepen eruit zien, kunnen we nu nog niet voorspellen. De crossovers van techniek met andere sectoren laten zien dat technologie van invloed wordt op álle beroepen.

Met elkaar in gesprek over de toekomst
 Wat zijn de competenties en vaardigheden die nodig zijn onze economie te laten groeien en Nederland sterk en veerkrachtig te houden? Welke aanpassingen vragen de technologische innovaties van het onderwijs? En welke rol moeten bedrijven spelen om het onderwijs optimaal te laten aansluiten op de toekomstige arbeidsmarkt? Aan de hand van goede voorbeelden  - uit het landsdeel Noordwest -  gaan we hierover tijdens de Jaarconferentie Techniekpact 2017 in gesprek met elkaar.

Programma
De inloop van de jaarconferentie is vanaf 11.30 uur met lunchbuffet, waarna de bijeenkomst om 12.30 uur plenair wordt geopend. Hierna gaan de deelnemers in sessies uiteen. De dag eindigt met een netwerkborrel.

Bekijk het programma hier

 

Tijdens de tweede sessieronde wordt er door de Topsectoren een workshop (#4) verzorgd over leven lang ontwikkelen, waarin succesfactoren van learning communities worden gedeeld en u voorbeelden van bedrijven uit de praktijk krijgt.

Praat alvast mee via Twitter #Voorbij2020

Media Park Safari
In de ochtend van 10.15 uur tot 12.00 uur is er een safari over het Media Park om te ontdekken welke high-end technologie er allemaal nodig is om anno 2017 media te produceren, distribueren en archiveren. (max. 40 deelnemers)

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn