Innovation Expo 2018

Global challenges, Dutch solutions.

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan.
Dat is de ambitie van de Innovation Expo 2018 (IE2018).

 

4 oktober 2018 wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab! Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven.

 

De IE2018 is een staalkaart van de meest actuele en spraakmakende ontwikkelingen die Nederland te bieden heeft. We laten Nederlandse oplossingen zien voor de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid en voedsel en de benodigde sleuteltechnologieën.

 

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan, dat is het doel van de Innovation Expo 2018. Met dit tweejaarlijkse event biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen.

 

Naast het beleven van spraakmakende innovaties, komt u tijdens de IE2018 in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. Laat u inspireren bij een van de meer dan 40 sessies. Bezoek de interessante keynotes van onder meer Ahmed Aboutaleb, de Burgemeester van Rotterdam en Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research.

 

Via de speciale netwerkapp komt u vooraf en tijdens het event in contact met interessante gesprekspartners. Via deze app krijgt u ook gepersonaliseerde tips voor innovaties en sessies die u echt niet mag missen. Bij uw registratie kunt u aangeven dat u de app wil gaan gebruiken.

 

Direct aanmelden

 

Programma
De Innovation Expo 2018 is van 09.30-18.00 uur open voor bezoekers. U kunt doorlopend genieten van een bruisende expovloer met interessante en verrassende innovaties. Daarnaast kunt u meedoen aan verdiepende inhoudelijke sessies en zijn er interessante side events. Ook zijn er gedurende de dag drie keynote blokken, die u kunt bijwonen op de plenaire tribune en via schermen elders op het RDM terrein.

Met een gevarieerd keynoteprogramma wordt u onder leiding van dagvoorzitter Pauline de Wilde meegenomen in de wereld van de vooruitgang, krijgt u een gevoel bij de impact van innovaties en wordt u geïnspireerd door ondernemers.

Het programma wordt continu bijgewerkt, houd de IE2018-website dus goed in de gaten.

 

Naar het programma van Innovation Expo 2018

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn