Innovatiemissie naar China incl. Shanghai International Technology Fair

Ziet u kansen voor technologiesamenwerking in China? Ga dan mee met de innovatiemissie naar China onder leiding van staatssecretaris Martijn van Dam van het Ministerie van Economische Zaken. Aanleiding voor deze missie is de internationale technologiebeurs in Shanghai – de China Shanghai International Technology Fair (CSITF) - van 20 tot 22 april 2017.

Nederland is Guest Country of Honour

Dit jaar is Nederland gevraagd als Guest Country of Honour en staatssecretaris Martijn van Dam zal tijdens de openingsceremonie van de CSITF aanwezig zijn om officieel het Holland Paviljoen te openen. 

Dit is een uitgelezen kans om Nederland vanuit meerdere sectoren te profileren als kennispartner voor China. Ga mee met één van de 4 innovatiemissies of neem deel aan deze missie met een stand op het Holland Paviljoen. 

 

Deelname

De kosten voor deelname aan één van de innovatiemissies bedraagt € 250 per persoon (exclusief o.a. reis- en verblijfkosten). Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of kennisinstelling te promoten op het Holland Paviljoen.

 

Aanmelden vóór 17 februari 2017.

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van RVO

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn