Holland Paviljoen Nederlandse Industrie IMTS & de Industrial Supply beurs

Koninklijke Metaalunie is tijdens de International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2016 aanwezig met een Holland High Tech Paviljoen voor de Nederlandse industrie. De beurs vindt plaats van 12 tot en met 17 september 2016 in Chicago, Verenigde Staten. Het paviljoen wordt gerealiseerd in samenwerking met het Nederlands Consulaat in die stad. IMTS, en de parallel lopende nieuwe beurs Industrial Supply North America, is de grootste industriële beurs van de Verenigde Staten en één van de grootste ter wereld.

 

Meer dan 114.000 professionals uit de maakindustrie komen naar de IMTS om te netwerken en investeringsbeslissingen te maken. Ze maken kennis met de nieuwste technologieën op het gebied van additive en digital manufacturing, robotics en big data. De ruim 2000 exposanten tonen de bezoekers ook hun innovaties op het gebied van machine gereedschappen, machine onderdelen, CAD-CAM, metaal snijden, lasertechnologie, CNC/EDM, systemen en productieprocessen.

 

Holland High Tech Paviljoen

Het Holland High Tech Paviljoen is het middelpunt van de Nederlandse activiteiten tijdens de IMTS. Door de ondersteuning van het Programma Strategische Beurzen op de IMTS beurs kunnen we de Nederlandse maakindustrie goed neerzetten.  In het paviljoen kunt u uw kennis, projecten en producten tentoonstellen. U kunt er ook contacten en delegaties ontvangen en elkaar ontmoeten tijdens de netwerkmomenten. Het Nederlands Consulaat in Chicago heeft bovendien een Holland informatiestand op de IMTS, in de North Hall. 

 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie zoals kosten en aanmelden, zie de website van Koninklijke Metaalunie.

 

 

Naar overzicht
Delen:
TwitterLinkedIn